TTM TOMAŠEK MONTAŽA

O NAMA

TTM Tomašek Montaža d.o.o

Od samog početka poslovanja naša vizija bila je samo jedna – pouzdanost i kvaliteta na prvom mjestu.

Zahvaljujući tome, dakako, uz uložen veliki trud i upornost, u nepune 4 godine izrasli smo u ozbiljnu regionalnu tvrtku koja danas zapošljava preko 30 djelatnika te kontinuirano raste i dalje. S ponosom možemo istaknuti da smo postali prepoznatljiv i pouzdan partner – kako za velike i etablirane tvrtke, tako i za manje poslovne subjekte koji se tek probijaju na svoje tržište. Trenutno smo prisutni na hrvatskom i europskom tržištu, uz planove širenja na svjetsko tržište s naglaskom na SAD i Kinu.

Bavimo se montažom svih vrsta metalnih konstrukcija, kao i industrijskom montažom. Danas svi naši djelatnici imaju višegodišnje iskustvo rada, uz redovnu i kontinuiranu daljnju edukaciju. Na taj način smo u mogućnosti pratiti zadnje tržišne trendove, istovremeno osiguravajući maksimalnu kvalitetu prilikom izvođenja radova.

Kvalitetu radova dodatno smo zaokružili s fleksibilnošću – naše usluge spremni smo obaviti u vrlo kratkom roku od narudžbe. To nam omogućava veliki vozni park uz dovoljan broj profesionalnih djelatnika, na čiju sigurnost i komfor prilikom putovanja na montažu posebno pazimo.

Budite slobodni obratiti nam se s povjerenjem, jer zadovoljstvo naših klijenata nama je na prvom mjestu. 

I na kraju ćemo pitati samo jedno – kako možemo pomoći i Vašem poslovanju?

2018

lakirnica image (15)

Firma je osnovana u ljeto 2018. godine i rad smo započeli sa samo 3 djelatnika. Prvi projekti bili su na području Republike Srbije (montaža lakirnice) te na području Hrvatske (montaža skladišnih regala i dućanskih polica).

2019

lak (23)

Povećanjem broja djelatnika u timu montera, započinjemo sa projektima montaže na području Europske unije (Njemačka, Slovenija i Austrija). Upućujemo djelatnike na osposobljavanje za rukovanje radnim strojevima, potrebnima za kvalitetno i učinkovito obavljanje poslova montaže.

2020

robotizirano automatsko skladište

Edukacija i usavršavanje montera za montažu robotiziranih automatskih skladišta. Modernizacija i povećanje voznog parka radi sigurnosti i udobnosti naših djelatnika. I dalje smo prisutni sa svojim uslugama na području Hrvatske i Europe.

2021

solarni paneli

Zbog potreba na tržištu, okupljamo tim montera koji kreću na osposobljavanje za montažu solarnih panela. Naši timovi rade na projektima montaže na području Švicarske, Austrije, Njemačke, Nizozemske i Danske.

 

2022

robotizirano automatsko skladište (2)

Postajemo prepoznatljiv i pouzdan partner za montažu svih vrsta metalnih konstrukcija, s više od 40 iskusnih i educiranih montera.

Profesionalna industrijska rješenja

hr
Skip to content